• Ndërtesa e zyrës së grupit Zhongtong

Automjeteve të reja të energjisë Zhongtong Co, Ltd, si një kompani filial i Zhongtong Automobile Industry Industry Group Co, Ltd, mori përsipër të gjithë biznesin e automjeteve speciale që nga viti 2006. Tani ajo kryesisht përqendrohet në prodhimin e kamionëve të mikserëve të betonit, automjeteve sanitare dhe pajisjeve. Zhongtong Group është aprovuar nga autoriteti kombëtar dhe themeluar në vitin 1958, është një ndërmarrje totale shtetërore. Pas zhvillimit më shumë se gjashtëdhjetë vjet, ajo ka gjithsej asete prej 530,000,000 USD, asete neto prej $ 160,000,000, dhe më shumë se 8,000 punonjës, përfshirë 860 personel profesional dhe teknik. Vitet e fundit, duke optimizuar vazhdimisht shpërndarjen e burimeve dhe duke ndryshuar mënyrën e rritjes, Zhongtong Group gradualisht ka formuar "automjet special, autobus, strukturë çeliku" tre platforma në zhvillim.

Lexo më shumë