• Ongонгтонг групна зграда

Zhongtong New Energy Vehicle Co, Ltd, како подружница на компанијата Zhongtong автомобилска индустрија Група копродукции, Ltd, го презеде целиот бизнис на специјални возила од 2006 година. Сега, тој главно се фокусира на производство на камиони за бетонски миксери, санитарни возила и опрема. Zhongtong Групацијата е одобрена од националниот орган и основана во 1958 година, е едно вкупно државно претпријатие. После повеќе од шеесет години развој, тој има вкупно средства од 530,000,000 УСД, нето средства од $ 160,000,000 и повеќе од 8000 вработени, вклучително и 860 стручни и технички лица. Во последниве години, со континуирано оптимизирање на распределбата на ресурсите и менување на режимот на раст, Zhongtong Група постепено формираше „специјално возило, автобус, челична структура“ три платформи за развој.

Прочитај повеќе