• Bangunan kantor klompok Zhongtong

Zhongtong New Energy Vehicle Co, Ltd, minangka anak perusahaan Zhongtong Automobile Industry Group Co, Ltd, njupuk kabeh bisnis kendharaan khusus wiwit taun 2006. Saiki utamane fokus kanggo nggawe truk mixer konkrit, kendaraan sanitasi lan peralatan. Zhongtong Group disetujoni karo panguwasa nasional lan diadegake taun1958, minangka salah sawijining perusahaan sing diduweni negara. Sawise luwih saka sewidak taun dikembangake, duwe total aset USD530,000,000, aset bersih USD160,000,000, lan luwih saka 8,000 karyawan, kalebu 860 personel profesional lan teknis. Ing taun-taun pungkasan, kanthi terus ngoptimalake alokasi sumber lan mode pertumbuhan, Zhongtong Group mboko sithik nggawe "kendharaan khusus, bis, struktur baja" telung platform sing berkembang.

maca liyane